Betonghåltagning i Uppsala och omnejd

Vi utför all typ av håltagning i betong, tegel och granit såsom borrning, sågning och handbilning. Bland våra kunder finns främst större företag men vi åtar oss även uppdrag för mindre företag, bostadsrättsföreningar och privatkunder. Välkommen att kontakta oss om betonghåltagning i Uppsala och Uppsalatrakten!

Vad behöver du få utfört?

De jobb vi utför är betonghåltagning för allt från rör- eller elinstallationer vid nybyggnation till stamrenoveringar och ombyggnation. I första hand utför vi lite tyngre uppdrag men behöver du ett hål i tak, golv eller väggar så fixar vi det. 

Vi utför även betongslipning i så väl stora som små ytor. 

Ett tips till dig som beställare är att om möjligt samla ihop flera uppdrag till ett och samma tillfälle. På så vis spar vi tid och du håller kostnaderna nere.

Vi jobbar rent

Vi arbetar med vattenkylda sågklingor och diamantborrar samt med bilningsmaskiner. Betonghåltagning är ett smutsigt jobb och vi har därför gjort det till vårt signum att alltid lämna rent och snyggt efter oss efter avslutat uppdrag. Det här ingår också i vårt miljötänk: betongslagg och andra rester för vi till återvinningscentralen.

Kontakta oss om betonghåltagning

Vi utför uppdrag både i Uppsala och bland annat grannorterna Hallstavik, Norrtälje och Enköping samt självklart Knivsta, Märsta och Stockholm. Du når oss via telefon, per mejl eller formulär nedan.

Kontakta oss

Skicka!
802