Betonghåltagarna Uppsala - vi gör ett rent jobb

När du tänker på betonghåltagning ser du kanske framför dig damm, slagg och betongrester. Våra betonghåltagare satsar därför på att alltid hålla rent och att ta hand om resterna på ett miljövänligt sätt. Hos oss får du också personlig service - en stor del av våra kunder är stamkunder sedan många år som återkommer med nya uppdrag. Välkommen till oss som kund du också!

Betonghåltagare med lång erfarenhet

Vi är idag 12 st fastanställda som arbetat i branschen i upp till 25 år. Betonghåltagarna Uppsala köpte nämligen upp det tidigare företaget FT Betonghåltagning under 2014 och fick därigenom tillgång till ovärderlig kompetens och kunskap.

Vi är mycket stolta över vår självgående och kompetenta personal, som alltid hittar lösningar och håller vad de lovar. Vi är också stolta över våra kunder som kommer från bland annat Skanska, Peab, NCC, HMB, Cytiva, mindre elfirmor, rörmokare, vvs-företag, kommun och privatpersoner.

Vi jobbar för en ren miljö

Till vår kvalitets- och miljöpolicy hör att välja miljövänliga arbetssätt och material så långt det bara är möjligt. Blir det mycket betongslagg vid ett arbete tar vi med oss tunnor som filtrerar och betongrester förs till återvinningscentralen. Självklart sorterar vi exempelvis järn för sig, betong för sig.

På själva arbetsplatsen använder vi också dammsugare, miljöburkar och fläktar för att reducera damm och tillämpar en mängd olika metoder för vattenuppsamling. Vi har stor förståelse för att du som kund vill ha ordning och reda i din närmiljö.

ID06

Vi är godkända leverantörer av ID06.

803